Çocuklar için ücretsiz spor kursları başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuklar için ücretsiz spor kursları başlıyor


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl düzenlenen Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları kayıtları 19 Haziran 2023 tarihi itibariyle başlıyor. Kurslarda 35 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek.

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 İl’ de düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları 19 Haziran’da başlıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla Spor Okulları’nın 5-18 yaş aralığındaki tüm çocuk ve gençlere kapılarını açacağını bildirdi.

 

KURSLAR 5-18 YAŞ ARALIĞINDAKİ TÜM ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ

Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okullarında kayıtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüklerince alınacak.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği GSB Spor Okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek. Ücretsiz GSB Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. Kurslar yaz boyunca devam edecek.

 

GSB SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI) 35 FARKLI BRANŞTA

GSB bünyesindeki kurslarda; Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Beyzbol, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Dart, Eskrim, Fitness, Floor Curling, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halkoyunları, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Pilates, Rekreaktif Spor, Satranç, Su Topu, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme olmak üzere 35 farklı branşta ücretsiz faaliyet verilecek.

 

GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI

GSB Spor okullarında özel bireyler içinde GSB Engelsiz Spor Okullarına kayıtlar başladı. GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Töreni 4 Temmuz 2023 Salı Günü saat 14.00'te Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Detaylı bilgiye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 0 (324) 325 33 36 - 325 28 29 nolu telefonundan ulaşılabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA