Kent Orkestrası’ndan ‘klasik müzik dinletileri’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kent Orkestrası’ndan ‘klasik müzik dinletileri’


 

Mersin Kent Orkestrası, ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile Mersinlilere keyifli bir yaz akşamı yaşattı. Konserde trio ekibi, tango ve vals ağırlıklı eserler ile sevilen filmlerin müziklerini çaldı. Kent Orkestrası Klasik Müzik Dinletileri ile 22 Haziran ve 29 Haziran tarihlerinde de Marina’da sanatseverlerle buluşacak.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de sürdürdüğü kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşlara sosyalleşebilecekleri alternatif imkanlar sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrası, ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile Mersinlilere keyifli bir yaz akşamı yaşattı. Sanatı kentin her noktasına yaymaya çalışan Büyükşehir’in bu tür konser etkinliklerinden çok memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar Mersin Marina’da düzenlenen konsere büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın 2 keman ve 1 çello sanatçısının yer aldığı trio ekibi, tango ve vals ağırlıklı besame mucho, sway, pervane, tuna dalgaları gibi sevilen eserleri ve film müziklerini sanatseverlerle buluşturdu. Kent Orkestrası ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile 22 Haziran ve 29 Haziran tarihlerinde de Marina’da sanatseverlerle buluşacak.

 

“ÇOK GÜZEL BİR ORTAMDI”

Çok güzel bir konser dinlediklerini ifade eden Bahar Coşer, “Çok güzel bir ortamdı. İyi düşünülmüş. Gerçekten Türkiye’nin bu gibi etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnşallah devamı gelir. Bence çok başarılı. Büyükşehir Belediyesi’nin zaten bu gibi etkinliklere önem verdiğini görüyoruz, memnunuz” dedi.

Güneş Bozoğlan, bu tür kültürel etkinliklere herkesin ihtiyacı olduğunu belirterek, “Böyle etkinliklerin çoğalmasını çok istiyoruz. Çünkü özellikle bu zamanlarda biraz daha ihtiyacımız var ekonomik ve sosyal koşullardan dolayı. Belediye’nin yaptığı bu etkinliklerin çoğalmasını diliyoruz, teşekkür ederiz” diye konuştu

Cemal Can Bakar ise “Kayseri’den geliyoruz. Çok güzel, çok keyifli bulduk. Çocukların bile hoşuna gitti. Diğer insanların olduğu gibi biz de gayet memnun kaldık. Böyle etkinlikler olmasını tabi ki isteriz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA