Muhasebeciler ve mali müşavirlere MTSO’da çalışma alanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Muhasebeciler ve mali müşavirlere MTSO’da çalışma alanı


 

Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Mersin SMMMO), 3568 sayılı meslek yasasının kabulünün 34’üncü yıl kutlamalarında bir dizi etkinliğe imza atıyor. Oda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası içerisinde meslektaşları için çalışma alanı oluşturarak hizmete açtı.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Mersin SMMMO), 3568 sayılı meslek yasasının kabulünün 34’üncü yıl kutlamalarında bir dizi etkinliğe imza atıyor.

13 Haziran günü mesleğin yasal statüye kavuşma günü münasebetiyle saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanında tören düzenleyecek Mersin SMMO, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakacak.  

Mersin SMMMO kutlamalar kapsamında dün Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), içerisinde meslektaşlarına çalışma alanı tahsis edilmesini sağlayarak söz konusu alanın açılışını törenle gerçekleştirdi.

 

İLK AÇILIŞ VERGİ DAİRESİ’NDE YAPILDI

Ocak ayında Vergi Dairesi içerisinde üyelerine yönelik çalışma alanı oluşturarak hizmete açan Mersin SMMO’nun hizmet atağının kesintisiz olarak devam edeceğini söyleyen Oda Başkanı Emin Levent Türkili, meslektaşlarının çalışma koşullarını en iyi seviyelere çıkartma hedefinde olduklarını belirtti.

Paydaş oldukları; Vergi Dairesi, Sosyal Sigortalar Kurumu, İŞKUR, ve MTSO gibi kurum ve kuruluşlarla yoğun bir mesai içerisinde olduklarını aktaran Türkili, “Bu kurumlar, en fazla işimizin olduğu ve beraber iç içe omuz omuza çalıştığımız kurumlardır.

Odamızın kuruluşundan bu yana dile kolay 34 yıldır Vergi Dairesinde meslek mensuplarımızın kullanımına bir oda veya bir hizmet alanımız yoktu. Sağ olsunlar ilk önce Vergi Dairesi Başkanımız Seyfettin Baysal, bu dönem bunu bize sağladı.

 

MTSO’DA İŞLEMLER HIZLANACAK

Ardından MTSO başkanımız Ayhan Kızıltan’a konuyu ilettik. Talebimizi iletir iletmez Kızıltan bunlarla ilgili çalışma yapıp, bize döneceğini söyledi ve bugün bu güzel bir yeri meslek mensuplarımızın kullanımına çalışma alanı olarak sunduk. Sevgili başkanımız bütün kurum ve kuruluşlarla iç içe olan tabanı dinleyen tabanın sesine göre hareket eden tabanı kucaklayan ve sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmeye çalışan birisidir. Bundan sonraki süreçte ticaret odasındaki meslek mensuplarının işlemleri daha sağlıklı ve daha hızlı ve zaman kaybına sebebiyet vermeden gerçekleşecek. Kendisine yönetim kuruluna genel sekreterimize ve bu yerin oluşumunda emeği geçen tüm personele çok teşekkür ediyorum.

 

SGK’DA DA ÇALIŞMA ALANI AÇILACAK

Sosyal Sigortalar Kurumu müdürümüz de buradalar ve uzun zamandır tüm personeli ile yoğun bir şekilde çalışıyor. Kendisine ve personeline kolaylıklar dileriz. İşleri biter bitmez yeni yerlerine taşıyacak, daha yakın komşumuz olacaklar. Kendisine de aynı şekilde yer tahsisi talebimizi ilettik. Sevgili müdürümüzde talebimize olumlu yaklaştı, inşallah hep beraber oranın açılışında yapmak nasip olur böylelikle kurumsal kimliğimizi her alana taşımaya devam ederiz.

13 Haziran günü 3568 sayılı yasamız kabul edilerek mesleğimizin yasal statüye kavuşma günü tüm meslektaşlarımı saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak çelenk taktim törenine bekliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA