İlk raund Mersin MSK’nın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlk raund Mersin MSK’nın


 

MisliCom Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel sezonunda yarı final karşılaşmasının birinci karşılamasını MSK kazandı.

Haber Merkezi

MisliCom Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel sezonunda yarı final karşılaşmasının birinci karşılamasını MSK kazandı.

İlki Periyot sonunda 25/18’lik skorla MSK avantajı eline aldı. İkinci Periyodun sonunda 15/20’lik skorla Yalova, MSK’yı zorlasa da 40/38 skorla ev sahibi ekip molaya önde giren taraf oldu. Üçüncü periyotta başa baş mücadele sonunda 18/17’lik skorla son periyoda geçildi. Ev sahibi ekip mutlak galibiyet isteyen taraf olduğunu gösterdi ve son periyodun son dakikalarında bulduğu sayılarla galibiyete uzanan taraf oldu.

Semt77 Yalova maç boyunca 41 ribaund ulaşırken 17 hücum ribaund alarak ribaund üstünlüğünü ortaya koydu. Buna karşılık MSK toplam 30 ribaundta kaldı. Dikkat çeken diğer bir istatistik ise Semt77 Yalova 4 top çalma 13 top kaybına karşılık, MSK 8 top çalma 8 top kaybı ile mücadele etti. Açıkçası Mersin MSK 2 sayılık atışlardan yüksek yüzde ile sayı bulması ve faul atışlarının isabet oranı galibiyette önemli ayrıntıydı.

Mersin MSK yarı finalin ilk maçını kazanarak, takım olarak ortaya koyulan basketbol keyifliydi. Coach Semih Soğuksu maçın her anına müdahildi.

Tüm oyuncular süre aldı. Sean Evens 16 sayı 7 ribaund 5 asist 3 top çalma ile 19 verimlilik puanı ile takımın en iyisi olurken Tobin Carberry  17 sayı 5 asist 1 ribaund 2 top çalma ile takıma katkı sağladı. Semt77 Yalova da ise Ricardo Ledo ise 17 sayı 6 ribaund 3 asistle tamamladı

Yarı final ikinci karşılaması 9 Haziran Cuma günü saat 18.00 de Edip Buran Spor salonunda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA