Tarsuslu Çınar’a destek ol! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Çınar’a destek ol!


 

Tarsus’ta yaşayan Özgür Çınar Uras’ın engellerini aşabilmesi için destek kampanyası başlatıldı. Kampanyadan gelen destek ile Özgür Çınar’a ayağa kaldıran akülü tekerlerli sandalye alınacak.

Haber Merkezi

 

Tarsus'ta yaşayan yürüme engelli Özgür Çınar Uras’a akülü tekerlekli sandalye temini için yardım kampanyası başlatıldı. Valilik onayı ile başlatılan yardım kampanyasında toplanacak parayla Özgür Çınar’a alınacak akülü araç ile bir genç daha özgürce yaşama imkanına kavuşacak.

Şuan anne ve babası ile kardeşinin yardımıyla işe işlerini gören Özgür Çınar Uras’a alınacak tekerlekli akülü sandalyeyi için bağış toplanıyor.

Alie adına yapılan açıklamada, “Sizlerde az çok demeden bu kampanyaya destek olursanız ve TR 45 0001 0090 1040 9825 6050 01 nolu İBAN numarasına bağış yaparsanız, genç Çınar ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyeye kavuşma imkanı bulacak. Ortopedik engelli olduğu için okuluna gidemeyen, ancak eğitimden geri kalmamak için çabalayan Çınar, Kızılmurat mahallesinde ikamet ediyor. Mersin Valiliğinin 96445403- 1710301-74164 nolu izni ile başlatılan kampanya devam ediyor. Belirtilen iban numarasına yapacağınız bağışlarla Özgür Çınar Uras’a ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalye alınabilecek. Yardımsever Tarsuslu, Mersinli tüm kardeşlerimizin desteği beklenirken ‘Haydi sizde Özgür Çınar Uras’a destek olun” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA