Belirsizlik sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belirsizlik sürüyor!


 

Mersin İdman Yurdu’nda yönetimdeki istifa bilmecesinin devam etmesi 26 Haziran’da başlayacak yaz transfer dönemi öncesi tedirginlik yaratıyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin İdman Yurdu'nda belirsizlik sürüyor. Ligin son maçında evinde Yomraspor'u yenerek 3'üncü ligde şampiyon olan Kırmızı Lacivertli ekip ne olduysa maç sonunda oldu. Mersin İdman Yurdu -  Yomraspor karşılaşması sonrası ekonomi Bakanı  Nurettin Nebati'nin saha içine inip futbolcuları kutladığı sırada tribünlerden gelen protesto nedeni ile Kulüp Başkanı Metin Saltık ve bazı yöneticiler istifa etmişti.

Şampiyonluk kutlamaları iptal olmuş, bazı yerlerden gelecek şampiyonluk primleri askıya alınmıştı. Yaşananların üzerinde yaklaşık 1 Ay geçmesine rağmen Kulüpten henüz bir açıklama gelmedi. Büyük bir belirsizliğin yaşandığı kulüpte şuan başkan, yönetim, futbolcu ve teknik adamı bulunmuyor. 26 Haziran'da başlayacak yaz transfer dönemine çok az zaman kalması ise taraftarını üzüyor.

Mersin İdman Yurdu kısa süre içinde kulüpte yaşanan kaosu kısa süre içinde çözemez ise çok zorlanarak çıktığı 2'inci ligde tutunması zor gözüküyor. Spor kulislerinde Kulübü almak isteyen iş İnsanlarının olduğu, bazı iş İnsanlarının istenilen rakamı yüksek bulunca almaktan istemedikleri gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA