Türk Kadınlar Konseyi’nden anlamlı konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Türk Kadınlar Konseyi’nden anlamlı konser


 

Türk Kadınlar Konseyi Derneği tarafından Yenişehir Belediyesinin de desteğiyle düzenlenen dayanışma konserinde farklı meslek gruplarından 12 isim sahne aldı. Geliri depremzede öğrencilere bağışlanacak olan konserde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sahne aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin, Türk Kadınlar Konseyi Derneği tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Geleceğe Ses Ver Senfonik Pop Konseri’nde coştu. Geliri Hatay Samandağ’da kurulan 100. Yıl Atatürk Eğitim Köyü'ne aktarılacak olan konserin sunuculuğunu sanatçı Volkan Severcan yaptı.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere ilgi yoğun oldu.

Konseri; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç ve çok sayıda vatandaş dinledi.

Konser, Konsey üyeleri tarafından oluşan koronun ‘1945’ ve ‘Bir Çocuk Sevdim’ şarkısını seslendirmesi ile başladı. Konserde Anıl Aydın'ın orkestra şefliğinde, solistler ve koro tarafından ‘Bambaşka Biri’, ‘Büklüm Büklüm’, ‘Seninle Başım Dertte’, ‘Hasret’, ‘Deniz ve Mehtap’, ‘Göreceksin Kendini’, ‘Seni Terk Edeceğim’, ‘Gündüzüm Seninle’, ‘Kara Sevda’, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Senden Daha Güzel’ gibi birbirinden güzel şarkılar geceye renk kattı.

Söylenen bütün şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, gecede hem gönüllerince eğlendi hem de duygulu anlar yaşandı. Konserde şiir dinletisi ve dans gösterileri de yer aldı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Cem Karaca'dan ‘Islak Islak’ parçasını seslendirdiği gecede, Gelecek Koleji Çocuk Korosu da şarkılarını ellerinde mumlarla söyledi.

 

“YENİŞEHİR’DEN DAYANIŞMA ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Özyiğit, “Bugün burada olmak, depremden etkilenen çocuklarımızın eğitimi için sahne almak benim için büyük bir onurdur. BU geceye katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçtik, dayanışmayı en büyük güç olarak kabul ettik. Türkiye tek yürek oldu ve yaraları sarmak için seferber oldu. Yenişehirli hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi büyük bir duyarlılık gösterdiler. Biz Yenişehir’den dayanışma elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Türk Kadınlar Konseyi Derneğine bu anlamlı organizasyon için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA