Derbi izleyeceğiz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Derbi izleyeceğiz


 

Tarsus İdman Yurdu’nun küme düşmesi ile yeni sezonda Silifke’nin yükseldiği 3. Lig’de iki takım arasında Mersin derbisi oynanabilir.

ALİ ŞANLI

 

Kuruluşunun 100. Yılında 2. Lig’den, 3’üncü lige düşen Tarsus İdman Yurdu gözü TFF’den gelecek haberde olsa da yeni sezon hazırlıklara başladı. Transfer yasağından dolayı alt yapıda ki yetenekli gençleri profesyonel yapan Sarı Lacivertli ekip kısa sürede içinde böyle bir çözüm üretti. Uzun vadede ise transfer tahtası açılması halinde yapılacak dış transferlerle iddialı bir takım kuracak.

Tarsus İdman Yurdu'nun 3'üncü lige düşmesi Silifke Belediyespor'un da Bölgesel Amatör Lig’den 3'üncü lige çıkması ile Mersin ilginç derbi maçlarına sahne olabilir. Her iki ekipte aynı grupta mücadele etmesi halinde Mersinli spor severler keyifli iki derbi maçı izleyecek. Fikstür ve grupların Temmuz ayı içinde çekilecek kura sonunda belli olacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA