Çöp avına çıktılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çöp avına çıktılar


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 5- 9 Haziran Dünya çevre haftası çerçevesinde denizlerin ve doğal çevrenin korunması, deniz ve iklim değişikliği ilişkisine uygun "temiz deniz, temiz dünya" temasıyla bir etkinlik yapılıp sahilde ve denizde "çöp avı"na çıkıldı.

Anamur ilçesi deniz sahilinde, dağlardaki çeşme başları ve yol kenarlarındaki çöpler Anamur orman işletme müdürlüğü personeli tarafından temizlendi. Doğa ile uyumlu, sürdürülebilir, daha yeşil ve daha temiz bir çevre için ortamlarda kirliliği önlemek, atıkları yeniden değerlendirerek ekonomiye katkıda bulunmak, içme ve kullanma suyunda temizlik ile hijyeni sağlamak, solunan hava kalitesinin iyileştirilmesi, çevrenin korunması için toplanan tüm çöpler geri dönüşüm görevlilerine teslim edildi.

5 Haziran günü Dünya Çevre Gününde Çevre Haftası etkinliklerinde, geri dönüşüm elemanları değerlendirilerek, doğal kaynakların korunmasına ve böylece hem çevre kirliliğinin hem de kaynak israfının önlenmesine katkıda bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA