Küresel ilklim değişikliği dünyamızı tehdit ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Küresel ilklim değişikliği dünyamızı tehdit ediyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dünya Çevre Günü" etkinliği, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez ile İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Akdeniz İlçe Kaymakamı Zeyit Şener ve Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak'ın katılımlarıyla Mersin Millet Bahçe'sinde gerçekleştirildi.

Mersin'in sembollerinden "caretta caretta" yavrularının denize kavuşturulduğu etkinlikte Adem Koca, "Çocuklarımızın doğanın farkında olarak yetişmeleri, küresel iklim değişikliklerinin dünyamızı tehdit ettiğini bilerek bu konuda neler yapılması gerektiğini ve bireysel sorumluluklarını öğrenmeleri ülkemiz ve dünyamız için çok önemli. Bizler eğitim camiası olarak bu konudaki duyarlı çalışmaları ve projeleri desteklemeye ve evlatlarımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA