Karne geçer not aldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karne geçer not aldı!


 

TFF 2. Lige yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu’nun sezon karnesi şampiyonluğu kadar parlak oldu. Yönetime yönelik belirsizlik sürerken kulübün yeni sezon için önümüzdeki günlerde hazırlıklara başlaması bekleniyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'üncü ligi şampiyon olarak tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. lig karnesi ikinci yarının son maçlarına kadar incelendiğinde çok parlak gözüküyor. Ligi 68 puanla ligi şampiyon tamamlayan Kırmızı Lacivertli ekip en az gol yiyen, en çok gol atan birkaç takımdan biri olarak şampiyon oldu. Önümüzde ki sezon 2'inci ligde oynayacak olan Mersin İdman Yurdu 2022-2023 sezonunu böyle geçirdi.

En çok kazanan 19 galibiyet ile Mersin İdman Yurdu oldu. En çok berabere kalan 12 beraberlik ile Derince Belediyespor’dan sonra 11 beraberlik ile MİY oldu.

En az mağlup olan takımda 4 yenilgi ile yine Mersin olurken, en çok gol atan takım sıralamasında ise MİY 49 gol ile 4'üncü sırada yer aldı. Kalesinde en az göl gören takımda 21 sayı ile Mersin oldu.

 

YÖNETİMİN DURUMU HALA BELİRSİZ

Öte yandan bir üst lige çıkılan Yomraspor karşılaşması sonrası Mersin Stadyumu’nda siyasi tezahüratlar atılması ile başlayan gerilim yönetimde bazı istifalar getirirken, belirsiz süreç devam ediyor. Başkan Metin Saltık ve yönetici ümit Saltık’ın istifa ettikleri öne sürülürken resmi bir açıklama hala gelmedi. Ancak Basın Sözcüsü Halim Yiğit ise istifasını doğrulayarak, kamuoyuyla paylaştı. Yönetime yönelik belirsizlik sürerken kulübün yeni sezon için önümüzdeki günlerde hazırlıklara başlaması bekleniyor.

 

HOCA GİTTİ

Teknik Direktör Ersin Aka’nın son maça bir hafta kala kenti terk ederek idmanlara ve final maçlarına çıkmaması soru işaretleri yaratırken, kulüpten alınan bilgiye göre teknik patron ile bağların koparıldığı, 2. Lig’de yeni bir hoca ile devam edileceği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA