‘Hızla memleket meselelerine yönelinmeli’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hızla memleket meselelerine yönelinmeli’


 

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini bir kez daha kazanan 12. Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı en kalbi duygularla kutladığını söyledi. Sarı; “İkinci tur oylamasında milletimiz demokrasi geleneğine yakışır bir şekilde sandığa giderek tercihini yapmış ve ülkemizi 5 yıl daha yönetme yetkisini Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiştir. Sonuçlar ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

Sarı, sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı göstermesi gerektiğini ifade ederek “İkinci tur oylamasında milletimiz geleceğine ve demokrasiye sahip çıkarak, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Millet iradesinin üzerinde hiçbir irade yoktur. Milletimiz sandığa giderek son sözünü söylemiştir. Bundan sonra yapılması gereken enflasyonun düşürülmesi, vatandaşlarımızın alım gücünün yükseltilmesi başta olmak üzere hızla memleket meselelerine yönelmek, ekonomimizi ve ülkemizi gelişmiş bir noktaya taşıyarak huzurlu bir refah toplumu yaratmak adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme ve çalışma zamanıdır” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA