Başkan Bozdoğan’dan rahatsızlanan çocuğa ilk müdahale | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Bozdoğan’dan rahatsızlanan çocuğa ilk müdahale


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sabahın erken saatlerinde oyunu kullandıktan sonra, çalışma alanlarını ve seçim sandıklarını ziyaret ettiği sırada havale geçiren bir çocuğa ilk müdahaleyi yaptı.Başkan Bozdoğan, çocuğu muayene edip teşhis için aileyi yönlendirmesinin ardından, seçim sürecinde oy kullanan vatandaşlarla buluştu, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.Büyük takdir toplayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Seçim sandıklarını ziyaret ettiğimiz sırada bir çocuğumuzun rahatsızlığına denk geldik, ilk müdahaleyi yaptık. Hekimliğin saati olmaz, tüm çocuklarımıza sağlıklı yarınlar diliyorum.” dedi.

Seçimlerde oy vermeye önem veren Başkan Bozdoğan, belediyenin çalışma alanlarını ve seçim sandıklarını ziyaret ettiği sırada rahatsızlanan bir çocuğa anında müdahale ederek hastalığının teşhisi için yönlendirme yaptı. Hafta sonlarında ve mesaisin belli dönemlerinde vatandaşları ücretsiz bir şekilde muayene eden Başkan Bozdoğan, görevi sırasında bir çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hekimlik görevini yerine getirdi. Çocuğun sağlık kontrolünü yapan Başkan Bozdoğan, büyük takdir topladı.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN TÜM VATANDAŞLARI OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Başkan Bozdoğan muayenenin ardından Yenice, Konaklar, Tozkoparan ve Hacıbozan Mahallelerinde sandıkları dolaştı, görevlilere kolaylıklar diledi.Yoğun yağış sonrası Tarsus’ta hasar gören Altaylılar Mahallesi’ni, Ergenekon Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan kreş ve gündüz bakım evini ve Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi’nide yerinde inceledi.

Başkan Bozdoğan, eşitlik için, adalet için, demokrasi için tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti.Ayrıca aydınlık bir gelecek için seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA