Erdemli iddialı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli iddialı!


 

Mersin derbisinde zirveyi paylaştığı Camspor’u penaltılarda yenerek BAL’a çıkan Erdemli Belediyespor, yeni sezon için iddialı. Kulüp önümüzdeki günlerde kutlama etkinliğine imza atacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off maçlarının ardından Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek takımlar belli oldu. Yeni sezonda BAL’da Anamur Belediyespor, Homurlu ve Erdemli Belediyespor mücadele edecek. BAL’a çıkması muhtemel 4’üncü takımın akıbeti ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

MERSİN DERBİSİ OYNANDI

BAL’ın yeni temsilcisi Erdemli ise yeni sezon için iddialı. Camspor ile nefes kesen bir derbiye imza atan Erdemli Belediyespor, play-off'u 23 puanla tamamlayan rakibi ile Mersin Stadyumunda karşı karşıya geldi. Her iki takımında az sayıdaki seyircisinin yer aldığı stadyumda Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mitat Ertaş da izleyiciler arasında yer aldı.

 

ŞAMPİYON PENALTILARDA BELLİ OLDU

Play-off’larda birbirlerini kendi sahalarında yenen Camspor ile Erdemli Belediyespor maçın ilk yarısında bol pozisyonlu bir oyun ortaya koysa da karşılamanın ilk devresi 0-0 sona erdi. İkinci yarının daha durgun geçmesi ile her iki takımda gol pozisyonu dahi bulamadı ve maç 0- 0 sona ererek, uzatmalara gitti.

15’er dakikadan oynanan iki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca bu defa maç penaltılara gitti.

Nefes kesen maçta Erdemli ekibi penaltıları 4-3 geçerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan takım oldu.

 

ERDEMLİ İDDİALI

Takımını yalnız bırakmayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile Erdemlililer, galibiyet ile büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Tollu, emeği geçenlere teşekkür ederek, takıma desteklerinin süreceğini söyledi. Kulübün başarısı ile Erdemli’nin gururu olduğunu söyleyen Tollu, yeni sezonda iddialı bir takım ile hedeflerinin bir üst lig olduğunu söyledi.

 

“ERDEMLİ HALKIYLA TEK YÜREK OLDUK”

Erdemli Belediyespor Başkanı Taner Korkmaz da, “Zor bir sezon oldu, çok büyük efor sarfettik. İnancımızı hiç kaybetmedik. Bir kan değişimimiz oldu. Son 8 maçımızı kazandık. Bu kolay bir şey değil. Camspor’u da tebrik ediyorum, onlarda hak ederek buraya geldi. Bir kazananın olması gerekiyordu, o da biz olduk. Önümüzdeki günlerde bir kutlamamız olacak. Sporcularımızla, taraftarımızla Erdemli halkıyla tek yürek olduk” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA