İstifa bilmecesi sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstifa bilmecesi sürüyor!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda önceki gün yaşanan istifa bilmecesi sürüyor. Başkan Metin Saltık, yönetici Ümit Saltık ve basın sözcüsü Halim Yiğit istifa ettiği yönündeki haberlere tek doğrulama geldi! Yiğit yaptığı açıklama ile istifasını kamuoyuyla paylaştı.

Hediye Eroğlu

 

İçelspor’u Yeni Mersin İdman Yurdu yaparak, 3. Lige çıkaran kulüp yönetiminin istifa bilmecesi sürüyor.

2017 yılından beri takımın başkanlığını yapan Metin Saltık, yönetici Ümit Saltık ve basın sözcüsü Halim Yiğit’in istifa ettiğine dair haberlere ilişkin sessizlik gelen bir açıklama ile bozuldu. Halim Yiğit yaptığı açıklama ile istifasını kamuoyuyla paylaştı.

 

“BAYRAĞI ARTIK DEVRETMENİN ZAMANI GELDİ”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile istifa eden Yiğit, şu ifadelere yer verdi; “Kulüp Başkanımız sayın Metin Saltık öncülüğünde, kaderine terk edilen MİY efsanesinin küllerinden doğmasına vesile olmanın, Süper Amatör Lig’den bugüne kadar azimle, heyecanla ve büyük fedakarlıklarla 2. Lige kadar taşımanın ve gururunu, bu şehre Yeni Mersin İdman Yurdu’nu hediye etmenin, Tesis projesi ve store mağazamızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri tutmak için gece gündüz demeden çalıştık ve şükürler olsun ki hepsini büyük engellere ve zorluklara rağmen alnımızın akıyla yerine getirdik. Bu zorlu mücadelede yüreğini koyan, Başta Kulüp Başkanımız sayın Metin Saltık’a (ki bu onurlu başarı serüveninde neler çektiğini en iyi bilen birisiyim), uyum içerisinde çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğum Yönetim Kurulu’ndaki çalışma arkadaşlarıma, bizlere şampiyonluk sevincini ve mutluluğunu yaşatan hepsi birbirinden değerli futbolcu kardeşlerime, Sportif Direktörümüz Vedat Çoban ve teknik heyetimize, kulüp emekçisi kardeşlerime, İdman Yurdumuza ömrünü adamış Kırmızı Şeytanlar taraftar grubumuza ve tribün liderlerimiz Murat Tanış, Büyük Albay Mustafa Demirtaş, Serdal Gül kardeşlerimize ve diğer tüm isimsiz kahramanlarımıza, tüm taraftarlarımıza, şehrimize ilk atandığı günden başlayarak başarılı çalışmalarının yanı sıra kulübümüze verdiği destek ve ektiği sevgi tohumlarıyla gönüllerde taht kuran Mersin Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan’a, özellikle bu sezon şampiyonluk yolunda katkısını esirgemeyen ve her ihtiyacımızı karşılamaya gayret eden Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e, her şartta, her koşulda Takımını yalnız bırakmayan Basın Emekçilerimize, tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Vali Yardımcımız sayın İbrahim Küçük’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Ökkeş Demir ve çalışma arkadaşlarına, desteğini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, maddi manevi gönülden yanımızda olan tüm dostlarımıza şahsım adına teşekkür ederim. Hiçbir şahsi çıkar gözetmeksizin büyük fedakarlıklarla ve onurla bugüne taşıdığım bayrağı artık devretmenin zamanı gelmiştir. Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliği ve Basın Sözcülüğü görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Şanlı İdman Yurdu’muzun daha üstün başarılara kavuşması için bir yönetici sorumluluğuyla sonuna kadar destek olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Görev aldığım süre içerisinde farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım yol arkadaşım, kardeşim olmuşsa helallik istiyorum. Benim de hakkım helal olsun.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA