Mersin’de HDP’ye PKK operasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de HDP’ye PKK operasyonu


 

Yapılan operasyonda aralarında HDP Yenişehir İlçe Başkanı İ.K, HDP Yenişehir Eski İlçe Başkanı E.D., HDP İl Yöneticisi D.A’nın da bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı

Haber Merkezi

 

Mersin merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlatılan operasyonda, aralarında HDP yöneticilerinin de olduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. 4 şüphelinin ise arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yaklaşık 6 aylık süren çalışmalar sonucunda örgütün gençlik yapılanmasında faaliyet gösteren 16 şüpheli ile sosyal medyada terör örgütünün propagandasını yapan 6 şüpheli tespit edildi. Öte yandan, 6 şüphelinin bir dernek adı altında cezaevindeki terör hükümlülerine maddi ve manevi destek verdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Mersin merkezli Ankara, Antalya, Adana ve İzmir'de 28 şüphelinin yakalanması için adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat ve dron desteğiyle düzenlenen operasyonlarda, adreslere koçbaşlarıyla girildi.

Yapılan operasyonda aralarında, HDP Yenişehir İlçe Başkanı İ.K, HDP Yenişehir Eski İlçe Başkanı E.D., HDP İl Yöneticisi D.A'nın da bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı. HDP İl Yönetici M.İ'nin de aralarında olduğu 4 şüphelinin ise arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA