MİY’de deprem! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’de deprem!


 

İçelspor’u Yeni Mersin İdman Yurdu yaparak, 3. Lige çıkaran kulüp yönetiminde deprem oldu! 2017 yılından beri takımın başkanlığını yapan Metin Saltık, yönetici Ümit Saltık ve basın sözcüsü Halim Yiğit istifa ettiğini duyurdu. İstifaların şampiyonluk maçı sonrası yaşanan siyasi olayların istifalarda etkisi olup olmadığı merak konusu oldu.

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş.’ye şampiyonluk yaramadı. 1964 yılında İçelspor adıyla futbol hayatına demir atan Siyah Beyazlı uzun yıllar Mersin Amatör Ligi’nde mücadele etti.

2017'de Metin Saltık’ın, takımı satın alması ile kulüp yükselişe geçmişti. Sezon içinde adını öncelikle İçel İdman Yurdu olarak değiştiren kulüp, forma rengini Siyah Beyaz'dan Kırmızı Lacivertli renklere taşıdı. Saltık ailesi son olarak kulübün adını Yeni Mersin İdman Yurdu olarak değiştirdi ve profesyonel ligde mücadele etmeye başladı.

 

METİN SALTIK, ÜMİT SALTIK VE HALİM YİĞİT İSTİFA ETTİ

Uzun süre özlemle beklenen şampiyonluğa hafta sonu evinde oynadığı Yomraspor'u yenerek ulaşan Mersin İdman Yurdu'nda yaprak dökümü başladı. 2017 yılından beri takımın başkanlığını yapan Metin Saltık,  yönetici Ümit Saltık ve basın sözcüsü Halim Yiğit istifa ettiğini duyurdu. 2'inci lige çıktıklarının ertesi günü istifa etmeleri ise kafaları karıştırdı.

 

MAÇ SONU YAŞANANLAR MI TETİKLEDİ?

Başkan ve yöneticilerin şampiyonluğu doyasıya kutlayamadan istifa etmeleri ise maçtan sonra atılan sloganlara bağlandı. AKP'li milletvekillerinin maçtan sonra protesto edilmesi rahatsızlık yaratmış, maçtan sonra başta başkan olmak üzere birçok kişi sorgulanmıştı. Bu yaşananların üzerinden çok zaman geçmeden başkan ve yöneticilerin istifa etmesi kulislerde konuşulanları doğruladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA