Mercanlar durdurulamıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mercanlar durdurulamıyor


 

Ali ŞANLI

 

Mercanspor ligde fırtına gibi esiyor. 3'üncü lig 10'uncu grupta mücadele eden Kadın Futbol takımı Mercanspor 7'de 7 yaparak tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Daha önce Toroslar Halk Eğitim bünyesinde başlayıp daha sonra Toroslar Belediyespor'un desteğini arkasına alarak  lige katılan Mersin ekibi 7'de 7 yaparak liderliğini puan farkı ile sürdürdü.

Songül Ece Altınöz eşliğinde namağlup liderliğini sürdüren Mersin Mercanlarspor play-off'u garantiledi. Rakip ağlara 26 gol atan Mercanspor kalesinde sadece 4 gol gördü.Hafta sonu evinde Tarsus Gençlerbirliğispor'u 2-0'lık skorla geçen Mercanlarspor Antrenörü Songül Ece Altınöz maçtan sonra yaptığı açıklamada  genç oyuncularla mücadele etmemize rağmen ligi domine ederek yolumuza devam ediyoruz. Mersin'li kızlarıma güvenmemizin karşılığını aldığımız için ve bize inanıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Grupta ki diğer Mersin temsilcileri ligde 2'inci sırada yer alırken, Galataspor 3'üncü, Kavaklıspor 4'üncü, Tarsus Gençlerbirliği son sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA