Başı boş MİY | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başı boş MİY


 

Şampiyonluğa az zaman kala atılan her adımın, yapılan her açıklamanın önemli olduğu dönemde MİY’de kulüp başkanının, teknik direktörün ya da basın sözcüsünün yapacağı açıklamayı sportif direktörün yapması kafaları karıştırdı. Başkan Metin Saltık’ın her fırsatta “Kent destek olmuyor, yalnız bırakıldık” dediği günlerde kulüpte sıradan birinin, hocanın da önüne geçerek açılma yapması kafaları karıştırdı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kafaları karıştıran ilginç bir gelişme yaşandı.

Takımın hafta sonu oynadığı ve 3-1 kazandığı Karaköprü maçı sonrası kamuoyunu aydınlatmaya yönelik bilgilendirmenin Kulüp Başkanı Metin Saltık veya Teknik Direktör Ersin Aka’dan gelmesi beklenirken, Sportif Direktör Vedat Çoban sahaya çıktı!

Çoban’ın, hocanın önüne geçmesi takımın son haftalardaki kötü performansı nedeniyle manidar karşılandı.

Ancak yaşananlar, şahıs takımı olmanın verdiği disiplinsizlik ve Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ’ye kurumsal kimliğin halen yerleşemediğinin göstergesi oldu.  

 

ÇOBAN NEDEN SAHADA?

Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş Sportif Direktörü Vedat Çoban, açıklamasında şampiyonluk şarkıları söylemenin henüz erken olduğunu belirterek, şunları söyledi; “Şimdi kenetlenme vakti. “Pazar günü sahamızda taraftarlarımızla bütünleşip harika bir geri dönüş ile en yakın takipçilerimizden Karbel Karaköprü Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek hedefimize bir adım daha yaklaşmış olmanın mutluluğunu camia olarak yaşamaktayız. Lakin ligin bu takviminde mevcut puan avantajına rağmen şampiyonluk şarkılarının söylenmesi ve şampiyonluk havasına girilmesi asıl olanı ıskalamaya sebebiyet verebilir. Yarış daha bitmedi, matematiksel olarak şampiyonluk garantilemeden de bitmiş sayılmayacak. Ligin bitimine daha 4 maç var. Rehavetin cezasız kalınmayacağı bu hassas süreçlerde her zamankinden daha işimize odaklanmalıyız.

Önümüzde çok önemli Eskişehirspor maçı var. Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz. Camiamızın tüm dinamikleri kenetlenip; ciddiyeti elden bırakmadan, ayaklarımızı yere sağlam basarak tüm konsantrasyonumuzu bu maça vermeliyiz.

Şimdi kenetlenme vakti! Rehavete yer yok, pes etmek yok, diz çökmek yok, çünkü başka idman yurdu yok!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA