ÇBK yine şehre yüklendi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK yine şehre yüklendi!


 

Haber Merkezi

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig’ini lider bitiren, Euro League finaline çıkarak Mersin’e Avrupa 2.liği yaşatan Çukurova Basketbol genel menajeri Ender Ünlü sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Çukurova Basketbol Genel menajeri Ender Ünlü final oynadıkları Euro League’de kupayı kaybeden takım olarak anıldıklarını ama aslında konuşulması gerekenin kazanılan Avrupa 2. Liği olması gerektiğine dikkat çekti. Ünlü “ Bizim mücadele ettiğimiz Euro League’de 3. olan İtalya takımı ülkesinde kahramanlar gibi karşılandı. Biz 2. olduk ama konuşulan alamadığımız kupa oldu. Demek ki taraftarımızın beklentilerini oldukça yükseltmişiz, bu bir açıdan gurur verici” dedi.

Bir Gazetecinin neden Euro League’de mücedele etmelerine rağmen bir forma reklamlarının olmadığı, bunun nedeninin ilgisizlik mi yoksa kulüp tercihimi olduğu sorusuna Ünlü “ Aslında bizim kendimize sürekli sorduğumuz sorulardan biri bu.  Maalesef ki çok arzu etmemize rağmen formamıza talip olacak bir firma çıkmadı.

Ne yazık ki bu takımın gereken ilgiyi de gördüğünü düşünmüyorum. 2017 yılından yani kurulduğumuz yıldan beridir bizim forma önü, arkası, saha ortası reklamımız yok. Bence Mersin’de Avrupa ikinciliğinden önce konuşulması gereken şey bu. Kentin ileri gelenleri, bize gönül verenler bunu konuşmalı. Elbette Euro League’de final oynamak çok önemli, fakat her yıl oralarda olabilmek ve  final oynayabilmek bence asıl önemli olan şey.”dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA