Ses var görüntü yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ses var görüntü yok!


 

Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi Avrupa’dan sonra Türkiye’yi de kaybediyor. Lig şampiyonluğunda Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda 2-0 geriye düşen Çukurova, İstanbul’da 3. maçı kaybetmesi halinde şampiyonluk şansını yitirecek.

HEDİYE EROĞLU

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu Play-Off Finali 2. Maçında Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, final serisinin ikinci maçında evinde Fenerbahçe Alagöz'ü ağırladı. İlk maçta 75-68 yenilerek, seriye 1-0 mağlup başlayan Çukurova Basketbol ikinci kaçta ise 76-83 yenildi.

Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan ancak şuana kadar Avrupa Kupasını Fenerbahçe’ye kaptıran ÇBK, lig şampiyonluğu kupasında da benzer bir kabusu yaşıyor. Ligde Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesinde oynadığı 2 maçı kaybeden Çukurova, Fenerbahçe ile İstanbul’da 3. maçı kaybetmesi halinde şampiyonluk şansını yitirecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA