MİY ‘Köprü’leri yıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY ‘Köprü’leri yıktı


 

ALİ ŞANLI

 

Şampiyonluk yolundaki Mersin İdman Yurdu’nun konuğu en yakın takipçisi Karabel Karaköprü Belediye Spor oldu.

TFF 3. Ligde şampiyonluk hesaplarının yapıldığı, ligin tamamlanmasına 4 haftanın kaldığı ligde kırmızı lacivertli ekip maça istediği gibi başlayamadı. İlk 15 dakika düşük tempoda oynayan Mersin ekibi ilk yarının ortalarında maça ortak oldu. Oyuna denge getiren MİY 26. Dakikada net pozisyondan faydalanamdı. Konuk ekip kontra atakla şeytanların kalesinde zaman zaman etkili oldu. Hakemin uzatma dakikalarında konuk takımdan Halil Yılmaz ceza sahasının dışından attığı Sert şut ağlarla buluşunca ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Kırmızı Şeytanlar hakemin başlama düdüğü ile baskılı oynadı. Rakibi sahasına hapseden MİY de beraberlik golü 55. dakikada Ömer Önder ile yakaladı. Gölün getirdiği moral ile baskılı oyununa devam eden şeytanlar 67. dakika da bu defa Tunç ile 2-1 öne geçti. Öne geçtikten sonra maçın kontrolünü de eline geçiren Mersin İdman Yurdu maçı istediği gibi yönlendirdi.

Maçın son dakikalarında tansiyon yükselse de MİY uzatmalarda Furkan’ın 3’üncü golü bulmasıyla maçın skorunu belirledi 3-1.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA