TİY 100. yılında küme düştü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY 100. yılında küme düştü!


 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 100.yılını kutlayan Tarsus İdman Yurdu, bitime 5 hafta kala 3.Lige düşerken, haftasonu oynadığı maçta yine farklı yenilerek acı bir vedaya imza atmış oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Sezon başında 100.yılda hedef şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle transfer yasağı alan ve yasak kaldırılamayınca elindeki futbolcuların ayrılmasıyla maçlara alt yapı oyuncularıyla sahaya çıkarak farklı yenilgiler yaşayan Tarsus İdman Yurdu’nun bitime 5 hafta kala 3.Lige düşmesi geçen hafta kesinleşti.

Kalan haftalarda prestij için sahaya çıkacak olan Tarsus ekibi, haftasonu oynadığı maçta yine farklı yenilerek acı bir vedaya imza atmış oldu. Evinde İstanbul Esenler Erokspor’u ağırlayan TİY, sahaya yine gençlerle çıktı. Ancak bu maçta da öncekilerde olduğu gibi fraklı yenilgiden kurtulamayan Tarsus İdman Yurdu, 7-0’lık skorla mağlup oldu.

Tarsus’un ligde kalan maçları ise şöyle; Ankaraspor, Bayburt Özel İl İdare spor ve İnegölspor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA