Zeynep Vali ‘önce eğitim’ dedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zeynep Vali ‘önce eğitim’ dedi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ziyaretine gelen Aliye Pozcu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Zeynep Uslu, Ömer Akif Gümüştaş, Zerya Demir ve Harun Burak Kaya’yı Valilik makamında ağırladı.

Vali Pehlivan, 23 Nisan geleneği olduğu üzere makam koltuğunu bir süreliğine öğrencilerden Zeynep Uslu’ya devretti.

Makam koltuğuna oturan 23 Nisan Valisi Zeynep Uslu; Vali olma heyecanını yaşadığından çok gururlu olduğunu ifade etti. Uslu, Mersin için çok önemli projeleri olduğunu belirterek, “Öncelikle bana koltuğunu devreden sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan'a çok teşekkür ediyorum. Atatürk; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı biz çocuklara armağan etmiştir. Başta ülkemizdeki çocuklar olmak üzere bütün dünyadaki çocukların, çocuk bayramını kutluyorum.

Mersin için bazı hedeflerim var. 2023-2024 eğitim vizyonunu, Mersin İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, belediyeler, sivil toplum kuruluşları gibi eğitim ile ilgili paydaşlarla iş birliği içerisinde tanıtarak eğitim kalitesinin daha da yükseltilmesini sağlayacağız. Okul sayısını arttırıp sınıf mevcutlarını en aza indirerek eğitim kalitesini de yükselmesini sağlayacağız.

Ayrıca Sıfır Atık Projesini çok önemsiyorum. Temiz çevre, temiz toplum ve sağlıklı bir gelecek için bu projenin takipçisi olacağım” dedi.

Vali Pehlivan, planladığı projeler ile ilgili olarak 23 Nisan Valisi Zeynep Uslu’yu tebrik etti, dile getirilen konularla ilgili olarak ide yapılan, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler paylaştı.

Vali Pehlivan, 23 Nisan dolayısıyla ziyaretine gelen Zeynep Uslu, Ömer Akif Gümüştaş, Zerya Demir ve Harun Burak Kaya isimli öğrencilerle de bir süre sohbet etti, geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgiler alarak tavsiyelerde bulundu, derslerinde başarılar diledi; öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mikail Eren, Aliye Pozcu İlkokulu Müdürü İbrahim Atar ve öğretmen Burcu Gümüştaş da iştirak etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA