Avrupa ÇBK’ya büyük geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Avrupa ÇBK’ya büyük geldi!


 

Avrupa Kupasında geçen yıl yarı finalde yenildiği Fenerbahçe’ye bu yıl finalde yenilen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, kupadan olurken kötü oyunuyla tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (Euroleague Women) de ilk defa final oynayan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi finalin hakkını veremedi. Finale gelene kadar başarılı maçlar çıkaran Mersin temsilcisi ÇBK finalde silik bir oyun sergileyerek 99-60 farkla Fenerbahçe'ye kaybetti. Tüm setlerde istediği oyunu sergileyemeyen Çukurova ilk 5 dakika içinde fark yiyerek neredeyse erken havlu attı.

Ligde ve Türkiye Kupasında başarılı maçlar çıkaran, rakiplerine parkeyi dar eden Çukurova'nın finalde sergilediği oyun kafaları karıştırdı. Sürekli geriden Fenerbahçe'yi takip eden, sıradan bir lig maçı oynuyormuşçasına parkede dolaşmaları taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı. Rakibine çok kolay teslim olan Mersin temsilcisinin bir Avrupa hikayesi daha hüsranla sonuçlanmış oldu.

Finalinde ki diğer Türk takımı Fenerbahçe Alagöz Holding,  FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (Euroleague Women) ilk  defa kazanarak tarih yazdı. Finalde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 99-60 mağlup etti. Euroleague'de 5. defa Dörtlü Final'de mücadele eden sarı-lacivertliler, ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Sarı-lacivertli ekip, Euroleague'de hem kadınlarda hem erkeklerde şampiyonluk yaşayan ilk kulüp olmayı başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA