İlk yarı tamamlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlk yarı tamamlandı


 

Play-off maçlarında ilk yarının tamamlandığı Süper Amatör’de ilk 5 maç sonunda Mersin Camspor ilk yarıyı 11 puan ile lider tamamladı. Erdemli Belediyespor 8 puanla 2’inci, Mezitli 33 Spor averaj ile 3’ncü soldu. Mut İdman Yurdu ise 7 puanla 4’ncü sıraya yerleşti.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig play-off maçlarında ilk yarı tamamlandı. İlk yarı oynanan ilk 5 maç sonunda Mersin Camspor ilk yarıyı 11 puan ile lider tamamladı. Erdemli Belediyespor topladığı 8 puanla devre arasına 2'nci sırada girdi. Erdemli ekibi ile aynı puana sahip olan Mezitli 33 Spor averaj ile 3’ncü sırada yer aldı. Mut İdman Yurdu 7 puanla 4'ncü sıraya yerleşti.

 

LİDER CAMSPOR

İlk yarıyı lider tamamlayan Camspor ilk yarının son maçında evinde Akdeniz Belediyespor'u konuk etti. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki ekipte vasatı geçemedi. Maçın son bölümlerinde konuk ekip Akdeniz Belediyespor üstün bir oyun sergilese de Camspor son dakika golü ile 3 puanı almayı başardı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Camspor bu galibiyet ile 11 puana ulaşan Mavi Beyazlı ekip ilk yarıyı lider tamamladı.

 

ERDEMLİ GERİ DÖNDÜ

Evinde güçlü Mut İdman Yurdu Belediyespor'u ağırlayan  Erdemli Belediyespor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak altın değerinde 3 puana ulaştı. Her iki ekibinde atak oynadığı karşılaşmada sahaya 3 puan için çıkıldı. Daha tecrübeli, daha derin kadroya sahip olan  Erdemli Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirve yarışında devam dedi.  Erdemli Belediyespor 8 puan ile devre arasına 2'inci sırada girdi.

 

ERKEN HAVLU ATTI

İlk yarının son haftasında Mersin 33 FK kendi sahasında Mezitli 33 Spor'u konuk etti. Suni Çim sahada oynanan karşılaşmada tek gol atıldı. Atılan tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanan Mezitli 33 Spor puanını 8'e yükselterek zirve yarışında ki umudunu ikinci yarıya taşıdı. Mersin FK ise aldığı bu mağlubiyetle  devre arasına 3 puanla 5'inci sırada girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA