CHP’LİLER OY VERDİ AKP’Lİ SEÇİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’LİLER OY VERDİ AKP’Lİ SEÇİLDİ!


 

Tarsus’u 25 yıl sonra CHP’ye kazandırmasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e boyun eğmediği için bazı partililerce engellenen Başkan Bozdoğan’a yakın isimlerin oy vermesi ile AKP’li Dursun Göktaş belediye encümenine seçildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediyesinde, Meclisi’nde ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatında yaşanan ilginç olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Tarsus’u 2019 seçimlerinde 25 yıl sonra MHP’den CHP’ye kazandırmasına rağmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in adayları, partiyi dizayn etme anlayışına direndiği için sık sık engellemelerle karşılaşan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bir yandan hizmet üretmeye çalışırken bir yandan da parti içi muhalefete karşı mücadele etmeye çalışıyor. Seçer’e yakın olan kesimlerin sürekli olarak çelmeye takmaya çalıştığı, hizmetlerin engellenmesi için Cumhur İttifakı ile hareket ettiği anlar Tarsus’ta sık sık yaşanırken, Bozdoğan ile parti arasındaki gerilim ise tırmanıyor.

 

ENCÜMENE AKP’Lİ SEÇİLDİ

Son olarak Tarsus Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 5. Birleşimin 1. Oturumunda yine benzer gerilimler yaşandı.

Belediyenin 3 kişilik daimi encümen üyeliği seçimi için ile başlayan toplantıda AKP’li Dursun Güler, CHP’li Yusuf Ziya Ateş ve CHP’li Ayşe Sayar Cantutumlu encümene seçilen isimler oldular.

Ancak bu seçimde ilginç bira an yaşandı! 35 kişilik mecliste 21 üyesi bulunan CHP’den, AKP’li Dursun Güler’e oy çıktığı görüldü. CHP Grup Başkanvekili Günaştı’ya oy vermeyen 6 partilisinin Güler’i desteklemesi ile encümene girmesinin sağlandığı görüldü.

Tarsus’ta Seçer grubu ile Bozdoğan grubu arasındaki çekişme devam ederken, bu durumdan yara alan parti olmaya devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA