Tarsus kupasına kavuşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus kupasına kavuşuyor


 

TKBL’de sezon bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu hafta evinde oynayacağı Botaş maçında kupasına kavuşacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Bu sene yükseldiği Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) fırtına gibi esen ve bitime 3 hafta kala Edip Burhan Spor Salonunda karşılaştığı İzmit Belediyesi Kadın Basketbol takımını 66/59 mağlup ederek lig şampiyonluğuna ulaşan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, kupasını almaya hazırlanıyor.

Sezon öncesi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yönetime ve Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu'a iki kupayı da Tarsus'a getirmelerini istedi.

Yönetim ve Coach Secerlioğlu teknik ekibi ve öğrencileri ile uzun maratonun sonunda verdikleri sözü tutmalarını mutluluğunu yaşadı. İlk olarak cumhurbaşkanlığı kupasını kazanan Tarsus ekibi, son olarak lig şampiyonu oldu.

Şampiyon olmanın gururunu yaşayan Tarsus ekibi haftasonu evinde oynayacağı Botaş Gelişim maçında kupasını kaldırmaya hazırlanıyor.

Mersin’deki Edip Buran Spor Salonunda saat 14:00’da oynanacak karşılaşma için Tarsus’tan Mehmet Çelebi Spor Salonu ve Tarsus Şehir Stadyumu önünden saat 12:00’de ücretsiz servisler kaldırılacak.

Kulüpten, “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı yapılırken maç sonu düzenlenecek kupa töreninin coşkulu anlara sahne olması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA