Başkan Dölek: ‘TFF doğru karar vermeli’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Dölek: ‘TFF doğru karar vermeli’


 

Haber Merkezi

 

Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) 7. Grubun iddialı takımlarından Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, katıldığı bir radyo programında önemli açıklamalar yaptı.

TFF'ye çağrıda bulunduklarını ve mücadele etmek istediklerini dile getiren Başkan Gürhan Dölek, “Ligde 5 takım kendi arasında Play-off müsabakası gerçekleştirecek. Bu play-off'ların detayları henüz açıklanmadı. Ben şunu ifade etmek istiyorum; Adana kulübüyle aramızda 5 puan fark ve önümüzde 11 maç vardı. 3 puanlı sistemde 11 maç, 33 puan yapar ve çok şey değişirdi. Biz federasyona yaptığımız çağrılarda rekabet etmemizin engellenmemesini istedik. Biz yarışmak, oynamak istedik. Federasyon da sağolsun, play-off olsa da oynamamıza müsaade etti” dedi.

“TFF DOĞRU KARAR VERMELİ”

Sözlerine devam eden Başkan Dölek, “Ancak biz 2. Olmamızdan dolayı ve puan farkından dolayı bu avantajlarımızın korunması gerektiğini düşünüyoruz. 2. sıradaki takım ile 7. sıradaki takımın eşit şartlarda mücadele etmesinin doğru olmadığını düşünüyoruz. Zaten biliyorsunuz ki TFF, bu yıl play-off sisteminde değişikliğe gitmişti; lig 2.'leri veya 3.'leri doğrudan grup finalisti olacaktı, diğer takımlar da kendi arasında mücadele edip finale kalacaktı. Ben bu sistemi desteklemekteyim, bu sistemin adaletinden de bahsetmekteyiz. İnşallah hakkaniyetli bir karar olacaktır” dedi.

“ADI AMATÖR”

Bölgesel Amatör Lig'inde yaşanan sıkıntılara da değinen Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, şu ifadeleri kullandı:

"Bölgesel Amatör Lig'in sadece adı 'amatör'. Statü olarak 3. Lig'den bile zor bir lig. Ligde uygulanan enteresan statüler bizi ve diğer takımları da fazlasıyla olumsuz etkilemekte. Örneğin bu garip statülerden bir tanesi şu: eğer şampiyon olup bir üst lige çıkamazsanız, şehrinizin diğer BAL takımıyla play-out mücadelesine çıkıyorsunuz, kaybeden BAL’dan düşüp SAL adı verilen Süper. Amatör Lige düşüyor” dedi.

 

HERKES MERAK İÇİNDE BEKLİYOR”

Yaşanan deprem nedeniyle Bölgesel Amatör Ligi'nde büyük bir belirsizliğin olduğunu ifade eden Dölek, "Yaşanan felaketten bu yana büyük bir belirsizlik hakim. Herkes merak içerisinde bekliyor, hâla ne olacağı belli değil. Bu belirsizlik de bizleri fazlasıyla yoruyor. Antreman nasıl yapılacak, hazırlık maçı için rakip nasıl bulunacak, oyuncular nasıl tekrar motive edilecek? Umuyorum ki bu hafta içi artık statüler, konum, zaman her şey netleşmiş olur” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA