TİY umutlu değil | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY umutlu değil


 

Bu hafta evinde Somaspor’u konuk etmeye hazırlanan TİY sahaya yine gençlerle çıkacak.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci ligde yaşam mücadelesi veren, kapanmanın eşiğindeki Tarsus İdman Yurdu (TİY), Somaspor’u konuk edecek. Ligin 26’ncı haftasında Tarsus’ta Somaspor ile oynayacak olan Sarı Lacivertli daha önce olduğu gibi bu karşılaşmaya da alt yapı oyuncuları ile çıkacak. Geçen hafta Urfaspor’dan 11 gol yiterek taraftarını üzen Tarsus temsilcisi evinde oynayacağı Somaspor karşılaşmasında da farklı bir mağlubiyet gelmesi halinde ciddi ciddi ligden çekilmeyi düşünecek.

Tarsus İdman Yurdu Somaspor karşılaşması bugün saat 14.00’da oynanacak. Tarsus İdman Yurdu ikinci yarı çıktığı hiçbir karşılaşmada puan alamadı. Tarsus İdman Yurdu oynadığı 23 karşılaşmada 20 puan ile 17’nci sırada bulunuyor. Tehlikeli bölgeye gerileyen Tarsus ekibinin genç oyuncularla maç alması zor görünüyor. Konuk ekip Somaspor ise play-off şansını devam ettirmek için maça mutlak 3 puan için çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA