2’inci şans geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2’inci şans geldi


 

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin temsilcilerine piyango vurdu. Deprem felaketinden dolayı 2 ve 7’nci grupta maçlar durdurulmuş, grup lideri Adana 1954 FK’nın  3’ncü lige doğrudan çıkarılması Mersin’e yaradı. Ligde ki diğer takımların kaderi TFF’nin bir dizi yaptığı toplantının ardından belli oldu. İl sıralamasında son sırada olan takımların küme düşmesi durduruldu. Alınan bu kararla Homurlu ligde kalması garantilendi.

TFF’nin aldığı son dakika yeni kara ise 2 ve 7’nci grupta mücadele eden ilk 5 içinde yer alan takımların play-off oynaması o grupta ilk 2 sırayı alan takımların final oynayıp şampiyon olanın 3’ncü lige çıkmasına karar verildi. Silifke Belediyespor ve Anamur Belediyespor ilk 5 içinde yer aldığı için play-off oynamaya hak kazanmış oldular. Şampiyonluk umudu olmayan Silifke ve Anamur temsilcileri için bu karar piyango olarak değerlendirildi. Silifke Belediyespor ve Anamur Belediyespor’un verilen 2’nci şansı nasıl değerlendireceği şimdiden merak konusu oldu. Play-off karşılaşmaların da ki tüm maçlar tek merkezde oynanması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA