Silifke’de asfalt çalışmaları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de asfalt çalışmaları sürüyor


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı Bolacalıkoyuncu ve Taşucu mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Taşucu ve Bolacalıkoyuncu mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altunok, burada vatandaşlar ve muhtarlarla da görüştü. Belediye olarak 88 mahallede hizmet ve yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Altunok, Gazi mahallesinde cami ve kapalı yüzme havuzu projesi, Camikebir mahallesi Sami Göksu Konağı Restorasyonu,  Atayurt halı saha ve kafeterya projesi, Taşucu mahallesi cumhuriyet tören alanı projesi, Camikebir mahallesi ırmak kenarı sahil düzenlemesi, Bucaklı mahallesi yürüyüş yolu ve park düzenlemeleri, Sayağzı mahallesi cezaevi önü yolunda düzenleme, Atakent mahallesi deniz sahili projesi, Atakent Kapızlı kamp alanı düzenleme projesi, Sarıcalar mahallesi mesire alanı projesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de hatırlattı.

Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak her mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızı belediye hizmetleri ile buluşturuyoruz. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ilçemizde misafir ettiğimiz depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Barınma, eğitim, gıda ve temizlik başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm alanlarda belediye olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra belediyemizden hizmet bekleyen 88 mahallemizin ve halkımızın da ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte en çok ihtiyaç duyulan asfaltlama çalışmalarımızı Bolacalıkoyuncu ve Taşucu mahallelerimizde  sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hedeflediğimizden çok daha fazla hizmet yapıyoruz. Hizmet Belediyeciliği kapsamında ilçemiz Silifke’yi yeniden modern bir şekilde inşa ediyoruz. Belediye olarak görevimiz halkımıza ve şehrimize hizmet etmektir. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA