Süper sürprizle bitti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper sürprizle bitti


 

Depremler nedeniyle ertelenen maçların oynandığı Mersin Süper Amatör Lig’de nefes kesen maçlarda şaşırtan sonuçlar elde edilirken, bazı müsabakalarda yaşana olaylar maçların önüne geçti.

ALİ ŞANLI

 

Deprem felaketinden dolayı Türkiye’de tüm liglere verilen yaklaşık Biraylık aranın sona ermesi ile yeşil sahalar hareketlendi. Mersin Süper Amatör Lig’de ise son hafta ertelenmiş, özellikle B grubunda play-off çıkacak ve lige veda edecek son takımın belli olacağı maç 4 gözle bekleniyordu. B grubunda herkesin çok rahat play-off’a kalacağını düşündüğü Erdemli Yörükspor olaylı geçen karşılaşmayı kaybederek play-off’un kapısından döndü. A grubunda alınan sonuçlar ise beklendiği gibi sonuçlandı.

LİDER ABARTTI

A grubunun lideri Mersin Camspor ligde kalmayı garantileyen rakibine 9 gol atarak normal sezona farklı veda ederken, rakibine acımadı. Normal sezonun sonun erteleme maçında Camspor ile Mersin Ormanspor karşı karşıya geldi. Maçın tamamında zayıf rakibi karşısında üstün oynayarak karşılaşmayı 9-1 kazandı.

Play-off’lara gitmeyi daha önce garantileyen Mavi Beyazlı ekip genç kadroyla çıkan rakibine acımayarak normal sezona farklı galibiyetle noktaladı.

RAHAT KAZANDI

A grubunu 2’nci sırada tamamlayan Mezitli 33 Spor ligin son maçında ligi orta sıralarda tamamlayan Toroslar Belediyespor ile kapanışı yaptı. Play-off öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri çeken Mezitli ekibi amaçsız Toroslar Belediyespor’u 5-0 yenerek play-off öncesi ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Mezitli ekibi transferin son günlerinde Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Homurlu 1951 takımından 5 oyuncu alarak gücüne güç kattı.

 

AKDENİZ PLAY-OFF’A HAZIR

Normal sezonu 3’ncü sırada tamamlayan Akdeniz Belediyespor erteleme maçında İdman Yurdu 1925’i ağırladı. Ligde kalmayı garantileyen rakibini 5-0’la geçen Mavi Beyazlı ekip play-off öncesi lige hazır olduğunu gösterdi. Zorlanmadan rahat bir galibiyet alan Akdeniz Belediyespor hafta sonu oynayacağı play-off maçlarını düşünmeye başladı.

A grubunda lige veda eden ekip ise Tarsus temsilcisi Tarsus Belediyespor oldu. Tarsus ekibi önümüzde ki sezon 1’nci Amatör ligde mücadele edecek.

 

B GURUBU KARIŞTI

B grubunda daha önce Mut İdman Yurdu, Mersin 33 FK. Play-off’a gitmeyi garantilemişti. Play-off’a gidecek son takım ve lige veda edecek son takımın belirleneceği son haftada ilginç maçlar oynandı.

MUT RAHATA GEÇTİ

B grubunun lideri Mut İdman Yurdu Belediyespor lige tutunmayı başaran Akdenizgücü ile kapanış maçına çıktı. Mersin’de oynanan karşılaşmada Mut temsilcisi 4-0 kazanarak play-off maçları öncesinde moral kazandı. Antreman havasında geçen karşılaşmada 90 dakikaya 4 gol sığdıran Mut İdman Yurdu aldığı galibiyet ile normal sezonu lider tamamlamayı başardı.

 

MERSİN FK ŞAŞIRTTI

Play-off’lara gitmeyi garantileyen Mersin 33 FK. Alt tarafı yakından ilgilendiren karşılaşmada maça favori çıkmasına rağmen karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Tarsus’ta Tarsusgücü ile karşılaşan Mersin FK karşılaşmayı 2-1 kaybederek rakibin umutlanmasını sağladı. Ancak diğer karşılaşmada Erdemlispor’da zorlu rakibini geçince lige veda eden ekip Tarsus temsilcisi oldu.

 

YÖRÜKLER ŞOKTA

Normal sezonun son maçında ligin son sırasında yer alan Erdemlispor’un ligde kalabilmesi için mutlak 3 puana ihtiyacı vardı. Erdemli Yörükspor ise kazanması halinde play-off’ları garantileyecekti. Böylesine önemli karşılaşmada Yörükspor 2, Erdemlispor ise 3 kırmızı kart toplamda 5 kırmızı kartın çıktığı karşılaşma nefesleri kesti.

Tansiyonu yüksek olan Erdemli derbisini Erdemlispor 1-0 kazanarak ligde kalamayı başarırken Yörükspor ise play-off kapısından döndü. Maç sırasında ve maç sonunda yaşanan olaylar maçın önüne geçti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA