TİY, 700 bin TL ile yoluna devam edebilir | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, 700 bin TL ile yoluna devam edebilir


 

Tarsus İdman Yurdu 40 milyon TL’ye yakın borç nedeniyle kapanmanın eşiğine gelirken, Başkan cem Kavalcı en azından 700 bin TL’lik bütçe ile transfer tahtasını açarak yollarına devam edebilmelerinin sağlanması için destek talebini yineledi.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, son durumu değerlendirdi. Takımım yola devam edebilmesi için öncelikle transfer tahtasının açılması gerektiğini söyleyen Kavalcı, verilen sözlerin tutulmamasından dert yandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği sözleri yerine getirmemesini eleştiren Kavalcı, “Söz verdi ama sözünde durmadı” dedi. Valilikten kaymakamlığa, milletvekillerinden oda başkanlarına herkesi aradıklarını ancak kimseden geri dönüş alamadıklarını aktaran Kavalcı, “Herkes sessiz. TİY batsın diye bekliyorlar.

Kulübün yaklaşık 40 milyon TL borcu olduğunu anımsatan Kavalcı, transfer tahtasının açılması için 700 bin TL’ye ihtiyaç olduğunu söyleyerek, gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 300 lira vererek kurduğu takımın yok olma aşamasına geldiğini vurguladı. “Atatürk’ün kemikleri sızlayacak” diyen Cem Kavalcı bir şeyleri aşmaya çalışsalar da tek başlarına kaldıklarını kaydetti.

Tahtayı açamamaları halinde kimlerin takımı engellediği, ne yaptığına ilişkin isim isim açıklayacağını söyleyen Kavalcı, kulübü zarara uğratanlar ile ilgili suç duyurusunda da bulunduğunu açıkladı.

CHP Mersin Milletvekili, Tarsuslu Ali Mahir Başarır’ı arayıp destek istemelerine rağmen geri dahi dönülmediğini aktaran Kavalcı, tepki gösterdi. Maddi olarak yanlarında olmadığı gibi manevi olarak da yanlarında durulmadığını bildiren Kavalcı, takıma destek amaçlı başlattıkları destek kampanyasının da şikayet edilerek engellendiğini savunarak, tepki gösterdi.

“PARA VERMEYİN, ÖDEMELERİ SİZ YAPIN”

Başkan Kavalcı, kapatmanın, kaçmanın korkakların işi olduğunu söyleyerek, “Mücadelede kararlıyız. Kimse sahip çıkmıyorsa bu onların ayıbıdır. Bize para vermeyin. Güven problemi var evet o zaman ödemeleri siz yapın” dedi.

 

“KOLTUKLARINDAN ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Seçimin yaklaştığını takıma destek vermeyip oy isteyeceklerin koltuklarından olması için çalışacağını da dile getiren Kavalcı, “Siz bu memlekette göreve hizmete talip oluyorsunuz. Bu memleketten ekmek yiyorsunuz ama TİY’e sahip çıkmıyorsunuz” diye konuştu.

 

“DİRENİŞ SEZONUNDAYIZ”

TİY’in küme düşerse ihtimalini de değerlendiren TİY Başkanı Kavalcı, “Tarsus İdman Yurdu direniş sezonunda. Düşük bütçelerle yolumuza devam etmeye çalışacağız. 300 bin TL’yi geçmeyerek, ayağımızı yolumuza göre uzatmaya çalışacağız” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA