Başkan Yılmaz, Acil Destek Merkezi’nin çalışmalarını inceledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz, Acil Destek Merkezi’nin çalışmalarını inceledi


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçeye gelen depremzede vatandaşlar için yardımların koordine edildiği Yunus Emre Kültür Merkezindeki Acil Destek Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Mersin Valiliği, Toroslar Kaymakamlığı ve AFAD başta olmak üzere tüm kurumlarla da koordineli çalışmaların yürütüldüğü merkezde özveriyle görev yapan personelinden bilgiler alan Başkan Yılmaz; “Hem afet bölgesinde hem de ilçemizdeki depremzedeler için oluşturduğumuz Acil Destek Merkezimizde ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bütün ülkemizin olduğu Mersinimiz, Toroslarımız tek ses, tek yürektir” dedi.

 

“BİNLERCE DEPREMZEDEYE DESTEK”

Konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmetinin verildiği merkeze gelen depremzede vatandaşların acılarını paylaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından kentimize gelerek ilçemize yerleşen depremzedelerimiz için oluşturduğumuz Acil Destek Merkezimizde çalışmalar 7/24 devam ediyor. Ekiplerimiz sahada ve tüm mahalle muhtarlarımızla iletişim halindedir. Yaraların en hızlı bir şekilde sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm imkanlarımız ve gönüllü vatandaşlarımızın desteğiyle kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA