Tarih belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarih belli oldu


 

Yaşanan deprem felaketlerinden dolayı Mersin Süper Amatör Lig’e lige verilen ara, Şubat sonunda bitiyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligin erteleme maçları ve play-off maçlarının oynanacağı tarih belli oldu. Ligin son haftasında B grubunda mücadele eden Erdemli Yörükspor Erdemlispor ve Tarsusgücü Mersin 33 FK maçları kötü zeminden dolayı ertelenmişti. ASKF’den yapılan açıklamaya göre bu ertelenen karşılaşmalar bu ay sonunda oynanacak.

 

GÖZLER ERDEMLİ DERBİSİNDE

Her iki karşılaşmada ligin altını ve üstünü yakından ilgilendiriyor. Erdemli Yörükspor’un Erdemlispor’u yenmesi halinde Yörükspor doğrudan play-off’lara katılacak. Erdemlispor’un kaderi diğer maç olan Tarsusgücü Mersin FK sonucunu bekleyecek. Tarsusgücü kazanırsa ligde kalacak. Kaybetmesi halinde lige veda eden ekip olacak. Mersin FK play-off’ları garantilediği için maç sonucu ligde ki konumunu etkilemeyecek.

Oynanacak olan bu karşılaşmaları yakından takip edecek olan bir başka kulüp ise de Erdemli Belediyespor. Ligde 4’ncü sırada bulunan Erdemli Belediyespor Yörükspor’un mağlup olması halinde play-off’a giden 3’ncü ekip olacak. B grubunda daha önce Mut İdman Yurdu Belediyespor ve Mersin 33 FK garantilemişti.

 

PLAY-OFF MART’TA

Şubat sonunda oynanacak olan erteleme maçlarının ardından play-off maçları başlayacak. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamada play-off karşılaşmaları 4-5 Mart tarihinde oynanacak. Play-off’lar da A grubunda Mersin Camspor, Mezitli 33 Spor ve Akdeniz Belediyespor, B grubunda ise Mut İdman Yurdu Belediyespor, Mersin 33 FK ve Erteleme maçların ardından gelecek olan bir takım da mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA