Mersin sosyal afet bölgesi oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin sosyal afet bölgesi oldu


 

Millet İttifakı Mersin il başkanları bir araya geldi. Başkanlar, afet sonrası Mersin’e yönelen göç dalgasıyla birlikte kentin altyapı, barınma gibi olanaklarının yetersiz kalmasıyla bir ‘sosyal afet” bölgesine dönüştüğü ve Mersin’in “özel destek” kapsamına alınması konusunda görüş birliğine vardı.

Haber Merkezi

 

Ülkemizin yaşadığı büyük deprem afetinin ardından, Millet İttifakı’nın Mersin İl Başkanları CHP Mersin İl Başkanlığında bir araya geldi. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Ziya Erdoğan, Deva Partisi Mersin İl Başkanı Güran Dinçer, Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda afette hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı, yaralanan vatandaşlara acil şifa dileklerinde bulunuldu. 

10 ilde büyük yıkıma ve can kaybına neden olan deprem neticesinde Mersin’e gelen depremzedelerle ilgili bir değerlendirme yapıldı. Toplantıda afet sonrası Mersin’e yönelen göç dalgasıyla birlikte kentin altyapı, barınma gibi olanaklarının yetersiz kalmasıyla bir ‘sosyal afet’ bölgesine dönüştüğü ve Mersin’in ‘özel destek’ kapsamına alınması konusunda görüş birliğine varıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA