Pahalı çorba satan işletmeye rekor ceza | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Pahalı çorba satan işletmeye rekor ceza


 

Adana- Mersin karayolu üzerinde faaliyet gösteren ve depremzedeye 70 TL’ye çorba satan işletmeye rekor ceza geldi. Sosyal medyada deşifre edilmesi ile harekete geçen Ticaret Bakanlığı, işletmeye 1 milyon 860 bin TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Haber Merkezi

 

Ticaret Bakanlığı, depremzedelere fahiş fiyatla çorba satışı yapan dinlenme tesisi işletmesine 1 milyon 860 bin TL idari para cezası uygulandığını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ülkemizde yaşanan büyük depremin ardından, deprem bölgelerine yardım götüren ya da deprem bölgesinden yurdumuzun diğer bölgelerine gitmeye çalışan vatandaşlarımıza bir yol üzeri dinlenme tesisi işletmesinin fahiş fiyatla çorba satışı yaptığına dair sosyal medyada görüntüler yer almıştır. Ayrıca bu işletmeyle ilgili Bakanlığımıza çok sayıda şikayet başvuruları ulaşmıştır.Ticaret İl Müdürlüğümüzce fahiş fiyat ve fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında yapılan denetimlerde bahse konu yol üzeri dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA