İhtiyaç çok, haydi Mersin! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İhtiyaç çok, haydi Mersin!


 

Çok sayıda depremzedenin kaçış noktası olan Mersin’e gelenlerin ihtiyaçlarının karşılanması için duyarlı vatandaşların desteği bekleniyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 kentte binlerce canın yitirilmesine neden olurken sağ kalanlar bölgeden kaçmaya çalışıyor. Kaçanların ilk duraklarından biri olan Mersin’de gelenlerin ihtiyaçlarının karşılanması için destek talepleri her saat artıyor.

Mersin’de valilik ve belediyeler ihtiyaçların karşılanması için çeşitli organizasyonlara imza atarken sivil toplum kuruluşları da ihtiyaçların teminine destek vermeye çalışıyor.
Gerek barınma ihtiyacı gerekse de üzerlerindeki kıyafetler ile kaçarak Mersin’e gelenler için özellikle; kadın, erke, çocuk iç çamaşırı, kışlık kıyafet, ayakkabı, çocuk bezi, kadın pedi,

ihtiyaç duyuluyor.

Ayrıca toplanan yardımların koordine edilmesi, taltif edilmesi, ayrıştırılması için de insan gücüne ihtiyaç duyuluyor.

 

VALİLİK YARDIM MASASI KURDU

Deprem bölgesine gönderilecek yardımları toplamak üzere Mersin Valiliğinde ayni yardım irtibat masası oluşturulurken, yardım yapmak isteyenlerin; 0324 237 45 10 - 341 10 23 nolu irtibat numaralarına ulaşması gerekiyor.

Ayrıca yardımlar Akkent Mahallesi, H.Okan Merzeci Bulvarındaki, Valilik Binası Arkası, Yeni Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü Binası deposuna ulaştırabiliyorlar. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA