Yardım bahanesiyle dolandırıcılığa dikkat! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yardım bahanesiyle dolandırıcılığa dikkat!


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Deprem bölgelerinden Mersin’e getirilen yararılar için yardım toplama bahanesi ile vatandaşların iyi niyetini suiistimal eden fırsatçılara karşı Mersin İl Sağlık Müdürlüğünden uyarı geldi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, kötü niyetli kişilerin hastanelerdeki yaralı depremzedeler için yardım toplama adı altında fırsatçılık yaptığına dikkat çekilerek, “Deprem bölgelerinden ilimizdeki yataklı sağlık tesislerine nakledilen yaralıların tüm ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Alınan duyumlara göre bazı kötü niyetli kişilerin evlere ve iş yerlerine giderek sağlık tesislerinde tedavileri devam eden depremzedeler için yardım topladığı tespit edilmiştir. Depremzedelere ayni bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız il merkezinde valiliğimiz, ilçelerde kaymakamlıklarımız bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ve AFAD İl Müdürlüğüne başvurabilirler” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA