Bir destek de Mersin sporundan | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir destek de Mersin sporundan


 

10 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası depremzedelere bir destek de Mersin spor kulüplerinden geldi.

ALİ ŞANLI

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremler sonucunda büyük can kayıplarının yaşandığı ve hala enkaz altında kurtarılmayı bekleyen birçok insanın olmasına spor camiası duyarsız kalmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören insanlar için yardım kampanyası başlattı. TFF’den sonra Türkiye’de bir çok spor kulübü deprem bölgelerine kampanya başlattı.

Mersin’de ki spor kulüpleri de yaşananlara kayıtsız kalmayarak kampanya başlattı. Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuru ile camialarından destek istedi.

MİY ÖNCÜ OLDU

Mersin İdman Yurdu sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla Mersin’de öncü oldu. Kulüpten yapılan çağrıda; “Haydi büyük İdman Yurdu taraftarı, gün dayanışma ve yardımlaşma günü. Deprem bölgesindeki iş makinalarının daha verimli çalışmasına destek olmak amacıyla bölgeye akaryakıt desteği gönderiyoruz. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda yer alan hesap bilgilerine ‘deprem akaryakıt bağış’ açıklaması ile bağışta bulunabilirler:

Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş; ıban ; TR34 0020 6000 5004 7047 0400 01, Türkiye Finans Katılım Bankası.”

TARSUS TESİSLERİNİ AÇTI

Ayrıca Tarsus İdman Yurdu Taraftar Derneği de, hem yardım kampanyası başlattı hem de tesislerini depremzedelere açtı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yaraları birlikte saralım. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği olarak depremden zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını  birazda olsa karşılamak adına deprem bölgesi için başlattığımız yardım kampanyasına  tüm taraftarlarımızın katılımlarını bekliyoruz.

Teslimat Adresi: Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği (Sadık Eliyeşil Ortaokulu Arkası)

 NOT: Yardımlarını ulaştırma imkanı olmayan taraftarlarımızın bizimle iletişime geçmesi rica olunur.

Ayrıca deprem bölgesinden şehrimize tedavi için gelen depremzede ve yakınlarının kullanımı için Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği ailelerin kalacağı şekilde dizayn edilmiştir. Kalacak yeri olmayıp şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızın bizimle iletişime geçmesi rica olunur” denildi.

Ayrıca yine kentteki diğer spor kulüpleri de çeşitli kampanyalar düzenleyerek, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için organizasyonlara imza attılar.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA