BENZİN İSTASYONLARINA AKARYAKIT TAKVİYESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BENZİN İSTASYONLARINA AKARYAKIT TAKVİYESİ


 

Deprem bölgesinde benzin istasyonlarına ikmal yapılıyor. Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Aziz Akgül, “Deprem bölgelerinden gelen istasyonlardaki akaryakıt sıkıntısı depolardaki stoklardan kaynaklı değil. Ulaşımda yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olduğu ve en kısa zamanda yüklenen ve yüklemeye girecek tankerlerin istasyonlara ulaşacaktır” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Maraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından açıklama yaptı.

Yakıt ve benzin istasyonlarının durumuna ilişkin açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kamuoyuna duyuru Ülkemizde 10 il ve ilçelerinde olan deprem nedeniyle, bazı istasyonlarda yoğun talep nedeniyle yakıt bitmiş bazı istasyonlarda yeraltı depoları ve bağlantı noktaları çökmüştür. Yakıtı biten istasyonlara süratle ikmal yapılmaktadır. Hasarlı istasyonlar da ise süratle tamir çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede bölgede bu sorunlar çözülecektir. Ülkemizde akaryakıt sorunu yoktur. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yararlılara acil şifalar diliyoruz."

SORUN STOKLARDAN KAYNAKLI DEĞİL

Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Aziz Akgül de, deprem bölgesindeki akaryakıt sıkıntısının stoklardan kaynaklı olmadığını açıklayarak, “Öncelikle birinci derece deprem bölgelerinden gelen istasyonlardaki akaryakıt sıkıntısı depolardaki stoklardan kaynaklı değil. Sadece otoyollarda ve ulaşımda yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olduğu ve en kısa zamanda yüklenen ve yüklemeye girecek tankerlerin istasyonlara ulaşacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının bunun için tüm imkanları ile seferber olmuş durumda, en kısa zamanda bu sorun aşılacak. Mersin’deki depolarda hiç bir akaryakıt sıkıntımız olmadığı gibi gerekli ürünler bölgeye en kısa zamanda ulaşacaktır. Birinci öncelik birinci derece afat bölgeleri olacaktır. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA