Anamur’un yardımları Osmaniye’ye ulaştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur’un yardımları Osmaniye’ye ulaştı


 

Haber Merkezi

 

Tüm Türkiye’yi yasa boğan şiddetli depremler nedeniyle yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye yönelik kampanyalar devam ediyor.

Mersin’in Anamur ilçesinde de belediye tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde yardım toplandı.

Başkan Hidayet Kılınç yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz tarafından yapılan yardım çağrısına kulak veren binlerce hemşehrimizin katkısı ile topladığımız yardım malzemesini taşıyan 3 aracımızı yola çıkardık. Deprem bölgesine gönderdiğimiz iş makineleri ve yardım araçlarımıza refakat etmek üzere bizde yola çıktık. En az kayıpla atlatmayı umduğumuz felaketten etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletecek ve acılarını paylaşacağız. Acıda, tasada ve kıvançta, bir ve beraber olabilmenin bizi ayakta tutan en büyük değer olduğuna inanıyorum. Kötü günleri dayanışma ile aşacağız” dedi. 

Yardımlar gün içinde Osmaniye'de bulunan afet koordinasyon merkezine teslim edildi.

Başkan Kılınç da, bölgede inceleme yaparak, talepleri dinledi.

“Tüm imkanlarımızı depremden etkilenen vatandaşlarımız için seferber edeceğiz” diyen Kılınç, “Ayrıca Anamur'da yardım toplama çalışmalarını sürdürüyoruz. Kullanılmamış kışlık kıyafet, bot, battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi ve çocuk maması yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız temin ettikleri malzemeleri belediye hizmet binamıza teslim edebilirler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA