Mühendislere gönüllü hasar tespit çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mühendislere gönüllü hasar tespit çağrısı


 

TMMOB Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Mersin’den deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarına çağrı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Maraş merkezli deprem 10 kentte büyük hasara yol açtı. Binden fazla yurttaşın yaşamını yitirdiği, 7 binden fazla kişinin de yaralı olduğu kentlerdeki enkazlarda arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı meslek odaları, deprem bölgesinde gönüllü hasar tespit çalışması başlattı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı’na önemli bir çağrıda bulundu.

 

GÖNÜLLÜ MÜHENDİSLER ARANIYOR

Mimarlar Odası Mersin Şubesi yönetimi de, Mersin’den deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarına çağrı yaptı.

Çağrıda, “Deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarımız en geç saat 11.00'e kadar; Ad-Soyad, TC No, Sicil No, E-Posta ve Çalıştığı Kurum bilgilerini aşağıdaki iletişim numarasına WhatsApp yoluyla göndermesi gerekmektedir. Barınma, yeme-içme AFAD tarafından karşılanacaktır. Her ekip deprem bölgesine kendi aracıyla katılacaktır. Aracı olmayanlara ulaşım desteği verilecektir” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA