Altunok engelli kardeşleri ziyaret etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok engelli kardeşleri ziyaret etti


 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, engelli kardeşler Arzu ve Mustafa Demir’i evinde ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

Belediye Başkanı Sadık Altunok, sosyal medyadan 'Beni niye ziyaret etmiyorsunuz?, Abim de benim gibi engelli, ben buz pistine gitmek istiyorum” diye mesaj gönderen engelli Arzu Demir ve abisi Mustafa’yı eşi ile birlikte ziyaret etti. Mesajdan sonra Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u karşısında görünce hem sevinen hem de şaşıran Arzu Demir, Başkan Altunok’a teşekkür etti. Ziyarette engelli kardeşler Arzu (23) ve Mustafa (26) Demir’le bir süre sohbet eden Başkan Altunok, Baba Hasan Demir’le de görüştü. İlçeye bağlı Atayurt mahallesinde çiftçilik yapan baba Hasan Demir, Başkan Altunok’a “Başkanım Arzu ve Mustafa "Friedreich ataksisi" (sinir sisteminde ilerleyici hasara neden olarak, yürüme bozukluğu ve konuşma yetisinin yitirilmesi hastalığı) nedeniyle 5 yıl önce yürüme yetisini kaybetti. Her türlü teşhis ve tedavilerinin ardından çocuklarımıza eşimle birlikte evimizde bakıyoruz. Kızım Arzu’nun her genç gibi buz pistine gitmesi talebi üzerine ziyaretiniz bizleri sevindirmiştir. Allah sizlerden razı olsun. Demir ailesi olarak çok mutlu olduk. Bugün çocuklarımla birlikte çok özel bir gün yaşıyoruz. Çocuklarımın mutluluğu her şeye değer. Bugün onların gülümsemesine neden olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Altunok’a memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Altunok, daha sonra özel bir araçla Engelli Arzu’yu evinden alarak buz pistine götürdü. Görevliler nezaretinde tekerlekli sandalye ile Arzu’yu buz pistinde gezdiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, burada yaptığı konuşmada, "Arzu kızımız bana sosyal medyadan bir mesaj yolladı. Ben de bu mesajı alır almaz hem duygulandım, hem de sevindim. Arzu'nun buz pistinde kayma hayalini gerçekleştirmek onu özel bir araçla alarak eşimle birlikte buraya getirdim. Onun hayalini gerçekleştirip, sevincine ortak olabildiysem ne mutlu bana. Daha sonraki günlerde de eşimle birlikte Demir ailesini ziyaret ederek onlarla yakından ilgileneceğim” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA