Kavalcı umut dağıttı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kavalcı umut dağıttı


 

Erzincanspor mağlubiyeti ardından açıklamada bulunan TİY Başkanı Kavalcı, “Sezonun geri kalanında transferleri gerçekleşmiş kadromuzla sahada hazır olacağız. Sizden tek istediğimiz takımımıza olan desteğinizde bir an olsun vazgeçmemeniz” dedi.

Barış ÇOBAN

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta ciddi ciddi düşme potasına yaklaşan Tarsus İdman Yurdu’nda işler bir türlü yolunda gitmiyor. Arka arkaya yapılan kongrelerle sürekli başkan değiştiren Sarı Lacivertli ekip transfer tahtasını açamayınca son başkan Cem Kavalcı’da çare olamadı. Devre arası transfer yapamayan Tarsus temsilcisi alt yapı oyuncuları ile çıktığı karşılaşmayı 4-0 kaybederek korkulu rüyalar görmeye başladı. Erzincanspor mağlubiyetinin ardından kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan başkan Cem Kavalcı umut dağıttı. Kavalcı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: “Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi, içinde bulunduğumuz sürecin sizleri ne derece tedirgin ettiğinin farkındayız. Yorumlarınızı önemsiyor ve değerlendirmeye alıyoruz. Şunu her şeyden önce bilmenizi isteriz ki, Yönetim Kurulu’muz görevinin başındadır ve transfer çalışmalarına devam etmektedir. Bizler üzerimize giydiğimiz ateşten gömleğin farkındayız. Buna rağmen çalışmalarımıza bir an olsun ara vermiyoruz ve takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezonun geri kalanında sahada hazır olan transferleri gerçekleşmiş kadromuzla olacağız. Sizden tek istediğimiz takımımıza olan desteğinizde bir an olsun vazgeçmemeniz. Her şey Tarsus İdman Yurdu’muz için! Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu başkanı Cem Kavalcı.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA