RESMEN BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RESMEN BAŞLADI


 

Futbolda kış transfer dönemi resmen başladı. Ancak transferde istenilen süreci sahip olmayan MİY sadece 2 futbolcuya imza attırırken, TİY transfer tahtasının açılacağının müjdesini verdi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Futbolda ara transfer ve tescil dönemi resmen başladı. İlk yarı oynanan maçların ardından kulüpler eksik gördükleri bölgelere resmi olarak transfer yapabilecek. Daha önce prensip anlaşmasına varılan oyuncular yeni takımlarına imza atarak maçlara çıkabilecek.

Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ. Şuana kadar 2 oyuncu kadrosuna katarken, Tarsus İdman Yurdu transfer tahtası kapalı olduğu için resmi imza attıramıyor.

TİY: “TRANSFER TAHTASINI AÇIYORUZ”

Ancak yeni Başkan Cem Kavalcı katıldığı bir televizyon programında transfer tahtasının açılması için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile bir araya geldiğini duyurarak, sorunun çözüldüğünü bildirdi. “Transfer tahtasını açıyoruz” diyen Kavalcı, Pazar günü oynanacak 24 Erzincanspor maçı öncesi takıma takviye yapmayı planladıklarını açıklayarak, 2 ve 3. ligden toplamda 16 oyuncu ile masaya oturmaya hazır olduklarını duyurdu. “Yarın bütün işlerimizi bitireceğiz” diyen Kavalcı, lisansların yetişmemesi halinde ise bu hafta altyapı ile takımın maça çıkacağını aktardı.

“6 GALİBİYET LİGDE KALMAMIZA YETİYOR”

“Hedefimiz takımı ligde tutmak” diyen Kavalcı, “Tarsus’ta müthiş bir kaos, soğuk savaş var. Bize gösterilen güvene layık olmaya çalışacağız. Doğru hamleler yapmak için çabalayacağız. Bu yol çetin ve engelli. İnşallah en az zararla bu süreçten çıkarız. Tarsus İdman Yurdu yaşasın diye mücadele edeceğiz. Elimizden geldiği kadar bu takımı düşürmeyeceğiz. 30 milyon TL’ye yakın transfer bütçesinden 2-3 milyon TL’ye bu işi götürmeye çalışacağız.

İlerleyen zamanlarda şehri barıştıracağız. Bundan sonraki günler Tarsus İdman Yurdu için güzel olsun diye uğraşacağız. Ligde kalmamız için 6 galibiyet, 18 puan yetiyor. Hedefimiz bu. O yüzden bu sezon vefa sezonu diyoruz. Herkesi takıma destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

 

TİY’İN BORCU 44 MİLYON TL

Takımın borcuyla ilgili bilgi veren Başkan Kavalcı, “Faizsiz sezon sonu ödenmesi gereken toplam borç 44 milyon TL. Sadece bu sene 32 milyon TL borç yapılmış. Bu borçları yapılandırmamız lazım. Oyuncularla birebir görüşeceğiz. 26 insanın ismini gerekirse tek tek vereceğim. TİY’de kahraman edilen o futbolcuları da kamuoyuyla paylaşacağım. Sözleşmeleri de paylaşacağım. Çünkü ortada haksız talepler, yanlış sözleşmeler var. Ben TİY’in bir lirasını sağa sola boşa harcatmam” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA