Süper nefesleri kesiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper nefesleri kesiyor


 

Barış ÇOBAN

Mersin Süper Amatör Ligde A ve B grubunda 17’nci hafta maçları ile play-off mücadelesi sürecek. A grubu lideri Mezitli 33 Spor en yakın takipçisi Mersin Camspor ile karşı karşıya gelecek. 6 puan değerinde ki karşılaşma Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. Ligde 3’ncü sırada bulunan Akdeniz Belediyespor ligin dibine demir atan Tarsus Belediyespor ile oynayacak. Bu karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

B grubunda takımların puanları bir birine yakın olunca play-off mücadelesi daha sert geçiyor. B grubu lideri Erdemli Belediyespor Erdemli derbisinde Erdemlispor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma alt ve üst tarafı yakından ilgilendiriyor. Erdemli Belediyespor Erdemlispor karşılaşması Cumartesi günü sat 14.00’da oynanacak. Son haftalarda ki çıkışı ile 2’nci sıraya yerleşen Erdemli Yörükspor ligde umduğunu bulamayan diğer Erdemli temsilcisi Erdemli Limonspor’a konuk olacak. Erdemli derbisi Pazar günü saat 14.00’da İlçe sahasında oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA