Silifke kadrosunu güçlendirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke kadrosunu güçlendirdi


 

Haber Merkezi

 

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor dış transferde 7 oyuncu ile anlaşırken, Silifke Belediye Başkanlığı makamında imza töreni gerçekleştirildi.

İmza töreninde Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özel, Mehmet Ertaş, Halil Sarı ve futbolcular hazır bulundu.

Silifke Belediyespor dış transferde Erzincan Ulalarspor’dan forvet Halil Akhan, Manisa Sanayispor’dan 10 numara, forvet Serdal Öz, Kullar 1975 Spor’dan orta saha Şefik Can Erel, Tekirdağspor’dan stoper Oktay Özer, Ankara TKİ Spor’dan stoper Ferhat Akçal, Cankurtaranspor’dan Kanat Umut Akpınar, Adıyamanspor’dan kaleci Tolgahan Özdemir ile sözleşme imzaladı.

 

“LİGE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ”

Yeni transferlerin takıma uğurlu gelmesini temenni eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, “Aramıza katılan futbolcularımızın hepsi takımımıza hayırlı olsun. İnşallah 2. devre Silifke Belediyespor’umuz daha başarılı olacak. Belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bu yıl profesyonel lige çıkmak için tüm mücadelemizi vereceğiz. Takımımıza başarılar diliyorum. Transferlerimiz Silifke’mize  hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ligin 2. yarısında bambaşka bir takım izleteceklerini ve başarılı olacaklarını belirten Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek, “Ligin 2. Yarısı için dış transferde 7 oyuncu ile  anlaştık. Transfer ettiğimiz futbolcularımızın hepsi bu ligi bilen tecrübeli, kaliteli. Takımımız 10-20 Ocak arası Antalya’da kamp yapacak. İnşallah Antalya kampı verimli geçecek. Lige yeni bir başlangıç yapacağız. Takımımıza güveniyorum. Yeni transferlerimiz camiamıza ve Silifke’mize hayırlı olsun.” dedi.

 

ANTALYA KAMP KADROSU

Silifke Belediyespor 2. devreye yenilenmiş kadrosu ile başlayacak. 10 gün sürecek Antalya kampında Burak Onur, Suat Beliktaş, Selahattin Öztürk, İbrahim Anıl Tekeli, Halil İbrahim Şimşek, Adnan Tizer, Aygün Duman, Yasin Bayram, Hakan Berfun Sayar, Hacı Ali Geser, Süleyman Öztürk, Emin Arı, Samet Sarıkaya, Halil Akhan, Serdal Öz, Şefik Can Erel, Oktay Özer, Ferhat Akçal, Umut Akpınar ve Tolgahan Özdemir bulunuyor.

 

11 FUTBOLCU AYRILDI

Silifke Belediyespor’da 11 futbolcu ise takımdan ayrıldı. Mertcan Yılmaz, Furkan Kozhan, Emre Karataş, Veli Uğur Kara, Özcan Özdemir, Emircan Tuna, İsmail Can Taşkıran, Erdi Balcı, Hasan Aktürk, Ramazan Zengin ve Muzaffer Özcanlı takımdan ayrılan isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA