Takımını yalnız bırakma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Takımını yalnız bırakma


 

TKBL’de fırtına gibi esen şampiyonluğun en büyük favorisi konumundaki Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bugün evinde karşılaşacağı Ege Yapı Urla Gençlik Spor Kulübü maçı için taraftarını tribünlere bekliyor.

Hediye Eroğlu

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) en büyük şampiyon adayı Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, dolu dizgin ilerliyor.

Geçen hafta deplasmanda Elazığ Basketbol'a konuk olan ve müsabakadan 75-59 galip ayrılarak önemli bir başarı kazanan Tarsuslu Periler, bugün evinde ise Ege Yapı Urla Gençlik Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Ligin 17. Haftası kapsamında bugün Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda saat 13:00’da oynanacak maç için kulüpten “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı yapıldı.

Ligde 30 puanla liderliğini sürdüren Tarsus ekibi, evinde oynamanın avantajı ile Ege Yapı Urla Gençlik Spor Kulübü maçını kazanarak şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdürmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA